KiMessä voi aloittaa sudenpentuna sinä vuonna kun täyttää 8 vuotta. Kimen sudenpentulaumoissa on sekä tyttöjä että poikia ja ne muodostetaan ikäluokittain. Sudenpentujen toiminta koostuu laumailloista joita kutsutaan myös koloilloiksi sekä retkistä, kisoista ja muista tapahtumista niin, että laumalla on noin yksi tapaaminen viikossa.

Viikoittaiseen laumailtaan kokoonnutaan Lyanille (Pappilanmäki 5) omien johtajien eli akeloiden johdolla. Sudenpentujen ohjelma käsittää Tervetuloa-vaiheen lisäksi erilaisia valinnaisia aktiviteettikokonaisuuksia eli jälkiä. Kun jälki on tehty, sudenpentu saa merkin kiinnitettäväksi sudenpentupaidan oikeaan hihaan. (https://www.partio.fi/wp-content/uploads/2018/05/Partio-merkkiohje-sudenpennut.pdf)

KiMen sudenpennut antavat partiolupauksensa syksyn lupauksen antotilaisuudessa. Sudenpentukauden päätösmerkki on pennunkäpälä.

Lisätietoja sudenpentuohjelmasta löytyy https://partio-ohjelma.fi/sudenpennut ja sudenpennuista: http://fi.scoutwiki.org/Sudenpentu

2014 syntyneet sudenpennut kokoontuvat torstaisin klo 18:00 – 19:30

2015 syntyneet sudenpennut kokoontuvat tiistaisin klo 18:00 – 19:30 ja aloittavat kautensa 5.9.2023

Molemmissa laumoissa on vielä tilaa. Tervetuloa mukaan!
Vastauksia kysymyksiin ja ennakkotiedon lapsen osallistumisesta voi lähettää 040 6700 155/ Eemil tai alla olevaan spostiin.

(Muutokset aikatauluihin mahdollisia.)

Sudenpentuikäkauden vastaava: Anna Salmensuo ikava(at)kime.fi