KiMen kulukorvaus- ja matkalaskulomakkeen löydät täältä. Lomakkeella voit laskuttaa lippukunnalta sinulle aiheutuneita kuluja esimerkiksi kaluston kuljettamisesta leirille tai retken ruokahankinnoista.

HUOM! S-ryhmän toimipaikoissa asioidessa tulee ensisijaisesti käyttää lippukunnan S-Business -kortteja. Ne toimivat luottokortin tavoin. Tällöin sinun ei tarvitse käyttää omia rahojasi, eikä laskuttaa lippukuntaa. Kysy korttia lainaan Paulilta, Merviltä, Leo-Paulilta tai Pinjalta (etunimi at kime .fi). Myös Lauralla on kortti, jota voi lainata.

Lomake palautetaan allekirjoitettuna tositteineen rahastonhoitajalle viimeistään 14 vuorokauden sisällä kulujen syntymisestä. Jos et kerkeä aikamääreeseen, tiedotathan ainakin rahastonhoitajaa siitä, mitä olet ostanut, milloin ja millä summalla. Erityisesti vuoden eli tilikauden vaihtuessa on tärkeää toimittaa tieto laskuttamattomista kuluista välittömästi.

Mikäli sinulla on kysymyksiä laskutuksesta, ole suoraan yhteydessä lippukunnan rahastonhoitajaan: rahastonhoitaja(at)kime.fi.