Mitä partio on?

Haluatko mukaan partioon? Partiossa saat uusia ystäviä, opit hyödyllisiä taitoja, pääset tekemään itse sekä saat ikimuistoisia elämyksiä! Partio on monipuolinen harrastus, jonka voi aloittaa ihan minkä ikäisenä tahansa. Partio voi olla paljon muutakin kuin vain solmujen tekoa ja metsässä vaeltamista. Kannattaa tulla kokeilemaan, sillä sehän ei maksa mitään!

Miten pääsen mukaan?

Sudenpennut ja nuoremmat (0-8v)

Kirkkonummen Metsänkävijöissä voi aloittaa sudenpentuna sinä vuonna kun täyttää kahdeksan vuotta. Syksyllä aloittavat uudet sudenpenturyhmät eli laumat ovat sekaryhmiä. Ilmoittautuminen kaikkiin laumoihin tapahtuu syksyn ilmoittautumistilaisuudessa keskiviikkona 16.8.2023 klo 18.00 kirkon nurmikolla. Mukaan voi kuitenkin ilmoittautua myös myöhemmin. Löydät ohjeet tämän sivun otsikon ”Lapset ja nuoret (9-22)” alta.

Lisäksi Kirkkonummen Metsänkävijöissä toimii perhepartio, joka kokoontuu muutaman kerran kuukaudessa. Näin nuoremmatkin lapset pääsevät tutustumaan partioon yhdessä vanhemman kanssa. Perhepartiosta lisää tietoa saat perhepartion sivuilta ja ikäkausivastaavalta perhepartio(a)kime.fi.

 Lapset ja nuoret (9-22v)

Kaikkiin ikäkausiin otetaan uusia jäseniä, mikäli ryhmissä on tilaa eli mukaan voi tulla missä vaiheessa vuotta tahansa. Pääsääntöisesti tarpojat ja sitä vanhemmat (12 vuodesta ylöspäin) mahtuvat aina mukaan!

Tämänhetkistä ryhmien tilannetta voit kysellä ikäkausivastaavilta sähköpostitse osoitteen ikava(at)kime.fi kautta. Kerro lapsesi ja oma nimesi, lapsen syntymävuosi ja mahdollinen ryhmä, mikäli se on jo tiedossa.

Vastauksen saatuasi voit ilmoittautua Suomen Partiolaisten Asiointipalvelun kautta. Teethän ensin huoltajan rekisteröitymisen ja vasta sen jälkeen lapsen rekisteröitymisen. Linkki ilmoittautumiseen 

 Aikuiset (22+v)

Partion voi aloittaa myös aikuisena! Aikuiset mahdollistavat lasten ja nuorten harrastuksen toimimalla erilaisissa tehtävissä lippukunnassa, esimerkiksi retkillä ja varainkeruussa. KiMessä toimii myös aikuispartioryhmä, joka järjestää omaa partiotoimintaa (retkiä, yms.). Aiempaa partiokokemusta ei tarvita, vain intoa ja tekemisen meininkiä! Jos haluat aikuisena partioon, voit olla yhteydessä aikuisten ikäkausivastaavaan: Rita Pihlaja (aikuispartio(at)kime.fi)

Mikäli heräsi kysymyksiä joihin ei löytynyt tältä sivulta vastausta, ota rohkeasti yhteyttä. Yhteystiedot löytyvät Lippukunta-valikosta kohdasta yhteystiedot.