Haluatko mukaan partioon? Partiossa saat uusia ystäviä, opit hyödyllisiä taitoja, pääset tekemään itse sekä saat ikimuistoisia elämyksiä! Partio on monipuolinen ja hauska harrastus, jonka voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa.

Kirkkonummen Metsänkävijöissä voi aloittaa sudenpentuna sinä vuonna kun täyttää kahdeksan vuotta. Syksyllä aloittavat uudet sudenpenturyhmät eli laumat ovat sekaryhmiä. Ilmoittautuminen kaikkiin laumoihin tapahtuu syksyn ilmoittautumistilaisuudessa torstaina 20.8. Klo 18.00 Lyanilla (Pappilanmäki 5, 02400 Kirkkonummi).

Kaikkiin ikäkausiin otetaan uusia jäseniä, mikäli ryhmissä on tilaa, tiedustelut ikäkausivastaavalta. Pääsääntöisesti tarpojat ja sitä vanhemmat mahtuvat aina mukaan!

Mikäli olet kiinostunut aloittamaan partion KiMessä, ota yhteyttä: yhteystiedot löydät täältä.

Partion voi aloittaa myös aikuisena! Aikuiset mahdollistavat lasten ja nuorten harrastuksen toimimalla erilaisissa tehtävissä lippukunnassa, esimerkiksi retkillä ja varainkeruussa. Aiempaa partiokokemusta ei tarvita, vain intoa ja tekemisen meininkiä! Jos haluat aikuisena partioon, voit olla yhteydessä lippukunnanjohtajaan.