Mervi Somervuori
Ohjelmajohtaja

Partio on ollut elämäntapani jo lapsesta, ja kimeläinen olen ollut vuodesta 2007.
Erityisesti kansainvälisyys, yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen ovat tärkeitä minun partiossani. 
Olen mahdollistanut partiota toimimalla monenlaisissa eri pesteissä, ja tällä hetkellä toimin muun muassa Sopulit-seikkailijajoukkueen sampona.
Rita Pihlaja
Pestijohtaja

”Onni ei ole pelkkää huvia eikä se johdu rikkauksista. Se johtuu pikemminkin toimeliaasta elämästä kuin passiivisesta nauttimisesta.” B-P
Aikuisellekin löytyy partiosta mielekästä tekemistä.
Näistä voi päätellä, että partio tekee onnelliseksi.
Pinja Pekkarinen
Lippukunnanjohtaja

Partiolainen jo vuodesta 2001. Teen partiota, jotta rakas harrastukseni olisi olemassa kaikille muillekin. Ilman partiota olisi vain metsä ilman telttoja ja iltanuotioita.
Joni Tirroniemi
apulaislippukunnanjohtaja
Leo-Pauli Moisio
sihteeri

Aloitin partioharrastuksen 16-vuotiaana ja tämä on nyt kolmas vuoteni mukana partiossa. Vaikka partiourani aloitus tapahtui vasta samoajana, olen todennut partion varsin mielekkääksi harrastukseksi. Partio on antanut minulle uusia ystäviä, merkityksellistä toimintaa ja mahtavia kokemuksia luonnossa.
Parasta partiossa on kuitenkin se, että kuka tahansa pääsee mukaan näin ”vanhempanakin”, jos itse vain haluaa!
Santeri Paljakka
hallituksen jäsen

Tämä on kymmenes vuoteni tässä lippukunnassa. Käyn tällä hetkellä partiojohtajan peruskurssia, viikkotoiminnassa olen tarpojaluotsi Ahma ja Myyrä -tarpojavartioille.
Hallituksessa olen ollut vuodesta 2018. Minulle on tärkeää nuorten äänen ja perinteisten erätaitojen korostaminen toiminnassa. Partiosta olen saanut unohtumattomien kokemusten lisäksi paljon partion ulkopuolellakin hyödylliseksi osoittautuneita taitoja ja kokemusta.
Orvokki Somervuori
hallituksen jäsen
Pauli Palo
rahastonhoitaja

Partiossa parasta on varhaiset aamut. Auringonnousut, aamusumun hälveneminen, yön viileyden hälveneminen ja pannussa poriseva tumma Juhla Mokka.
Uraa KiMessä on takana jo vuodesta 2007. Reilun kymmenen vuoden aikana olen hoitanut niin kalustoa kuin koloa sekä toiminut apulaislippukunnanjohtajana. Nykyään toimin lippukunnan kirstunvartijana, eli nykäise hihasta, jos raha-asiat mietityttää!