Haluatko mukaan partioon? Partiossa saat uusia ystäviä, opit hyödyllisiä taitoja, pääset tekemään itse sekä saat ikimuistoisia elämyksiä! Partio on monipuolinen ja hauska harrastus, jonka voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa.

Kirkkonummen Metsänkävijöissä voi aloittaa sudenpentuna sinä vuonna kun täyttää kahdeksan vuotta. Syksyllä aloittavat uudet sudenpenturyhmät eli laumat ovat sekaryhmiä, joissa on 12 lasta ja 2 aikuista johtajaa eli akelaa. Ilmoittautuminen sudenpentulaumaan tapahtuu syksyn ilmoittautumistilaisuudessa tiistaina 13.8. Klo 17.30 Lyanilla (Pappilanmäki 5, Kirkkonummi).

Ilmoittautumistilaisuudesta löydät lisätietoa klikkaamalla tästä!

Muihin ikäkausiin otetaan uusia jäseniä, mikäli ryhmissä on tilaa, tiedustelut ikäkausivastaavalta. Pääsääntöisesti tarpojat ja sitä vanhemmat mahtuvat aina mukaan!

Mikäli olet kiinostunut aloittamaan partion KiMessä, ota yhteyttä: yhteystiedot löydät täältä.

Partion voi aloittaa myös aikuisena! Aikuiset mahdollistavat lasten ja nuorten harrastuksen toimimalla erilaisissa tehtävissä lippukunnassa, esimerkiksi retkillä ja varainkeruussa. Aiempaa partiokokemusta ei tarvita, vain intoa ja tekemisen meininkiä! Jos haluat aikuisena partioon, voit olla yhteydessä lippukunnanjohtajaan.