HUOM! KARHUKOLOLLA ON OLLUT KÄYNNISSÄ REMONTTI. TYÖT JATKUVAT VIIMEISTELYILLÄ JA PIHATÖILLÄ. Varsinainen kämppä on käyttökunnossa, mutta siellä on remonttimateriaaleja ja rakennuspölyä. Keittiön varustelu on erittäin vajavainen, mutta kaasupolttimilla ja sisulla ruuanlaitto onnistuu. Huomaathan, että piha-alue on täysin työmaata ja sotkuinen, mutta silti käyttökelpinen! Vältä telttojen pystyttämistä sora-alueille.

tilanne 11.5.2020

Karhukolo on on KiMen kotoisa ja perinteinen, hirsistä rakennettu eräkämppä, joka sijaitsee Humaljärven tuntummassa – rantatontilla, vaikka rantakaistale ei kummoinen olekaan. Karhukololle retkeillessä pääsee myös saunomaan: kämpän yhteydessä on nimittäin myös saunarakennus.

Karhunkolo on ollut käytössä vuodesta 1988 saakka ja siellä on vuosien varrella järjestetty monenalaisia retkiä, talkoita ja koulutuksia. Kämppä onkin tärkeä osa lippukunnan historiaa.

Lippukunnan omat ryhmät ja tapahtumat ovat etusijalla Karhukolon käytössä, mutta nämä varaukset tulee tehdä hallituksen määrittelemiin ajankohtiin mennessä. Syys-, loka-, marras- ja joulukuun varaukset tulee tehdä vuosittain 15.8. mennessä. Tammi-, helmi-, maalis-, huhti- ja toukokuun varaukset tulee puolestaan tehdä 15.1. mennessä. 

Kämppää vuokrataan myös muille partiolippukunnille hintaan 150€/viikonloppu. Myös muut tahot voivat tiedustella mahdollisuutta kämpän käyttöön, näistä päätöksen tekee aina erikseen hallitus. Syytä on kuitenkin huomioida, että KiMen omat tilaisuudet ovat etusijalla. Edellä mainittujen päivämäärien jälkeen muidenkin varaukset voidaan vahvistaa kumpaakin osapuolta sitovasti.

Karhukolon voi varata sähköpostitse lähettämällä viestiä osoitteeseen karhukolo(a)gmail.com. Varaustilanteen näet kalenterista alempana. Samaiseen sähköpostiosoitteeseen voi lähettää myös muita kysymyksiä kämppään liittyen.