HUOM! KARHUKOLOLLA ON KÄYNNISSÄ REMONTTI. Tämän johdosta varsinainen kämppärakennus ei ole ollenkaan käytössä. Saunamökki on käyttökunnossa ja siellä on tarvittaessa mahdollista yöpyä. Ruuanlaitto järjestyy pihalla. Sähköt ja vesi toimii kuten normaalistikin.

REMONTIN ARVIOITU VALMISTUMINEN VUODEN 2019 AIKANA

tilanne 04.07.2019

Karhukolo on on KiMen kotoisa ja perinteinen, hirsistä rakennettu eräkämppä, joka sijaitsee Humaljärven tuntummassa – rantatontilla, vaikka rantakaistale ei kummoinen olekaan. Karhukololle retkeillessä pääsee myös saunomaan: kämpän yhteydessä on nimittäin myös saunarakennus.

Karhunkolo on ollut käytössä vuodesta 1988 saakka ja siellä on vuosien varrella järjestetty monenalaisia retkiä, talkoita ja koulutuksia. Kämppä onkin tärkeä osa lippukunnan historiaa.

Lippukunnan omat ryhmät ja tapahtumat ovat etusijalla Karhukolon käytössä, mutta nämä varaukset tulee tehdä hallituksen määrittelemiin ajankohtiin mennessä. Syys-, loka-, marras- ja joulukuun varaukset tulee tehdä vuosittain 15.8. mennessä. Tammi-, helmi-, maalis-, huhti- ja toukokuun varaukset tulee puolestaan tehdä 15.1. mennessä. 

Kämppää vuokrataan myös muille partiolippukunnille hintaan 150€/viikonloppu. Myös muut tahot voivat tiedustella mahdollisuutta kämpän käyttöön, näistä päätöksen tekee aina erikseen hallitus. Syytä on kuitenkin huomioida, että KiMen omat tilaisuudet ovat etusijalla. Edellä mainittujen päivämäärien jälkeen muidenkin varaukset voidaan vahvistaa kumpaakin osapuolta sitovasti.

Karhukolon voi varata sähköpostitse lähettämällä viestiä osoitteeseen karhukolo(a)gmail.com. Varaustilanteen näet kalenterista alempana. Samaiseen sähköpostiosoitteeseen voi lähettää myös muita kysymyksiä kämppään liittyen.