Täältä löydät lippukunnassa avoinna olevia pestejä. Mikäli sinua kiinnostaa tehdä jotain hommaa lippukunnassa, ota reilusti yhteyttä hallitus(at)kime.fi, niin keksitään sinulle jokin pesti!


Kämppäisäntä/-emäntä: Tehtäviisi kuuluu huolehtia lippukuntamme kämpästä Karhukolosta (lue lisää klikkaamalla tästä). Hoidat ainakin kämpän varauksia sekä perusylläpitoa. Kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan koordinoit myös kiinteistön peruskunnostusta esimerkiksi organisoimalla talkoita, anomalla avustuksia sekä suunnitelemalla tulevia isompia remontteja.

 

Pesti vie aikaa noin tunnin viikossa (varausten kirjaaminen ja mahdollinen perustarvikkeiden täydennys). Talkoiden ja muiden projektien yhteydessä pesti vaati varmasti enemmänkin aikaa, mutta voit hyvin pitkälti itse vaikuttaa panoksesi suuruuteen. Auton käyttömahdollisuus on eduksi, mutta ei pakko. Tukea pestiisi saat lippukunnan hallinnolta.

 

Tätä pestiä voit hoitaa vaikka et olisikaan partiolainen! Kämppäisännän/-emännän pesti sopii loistavasti esimerkiksi huoltajalle, joka haluaa jotenkin antaa panoksensa partiolle! Kiinnostuitko? Ota yhteyttä pauli(at)kime.fi, niin jutellaan lisää!


Akela: Akelan tehtäviin kuuluu johtaa sudenpentulaumaa sekä suunnitella sen toimintaa. Pestisi alkaa elokuussa 2018. Toivottavaa on, että pystyt sitoutumaan pestiin ainakin kesäkuuhun 2019, mieluiten kesään 2020 asti. Pesti vaatii aikaa muutaman tunnin viikoittain, minkä lisäksi noin kerran kuukaudessa tai kahdessa on viikonlopputapahtumia.

Pestiisi saat tukea muilta akeloilta, ikäkausivastaavilta, lippukunnanjohtajilta. Tarjolla on myös akela-sampo-koulutus, jonka lippukunta maksaa pestiin sitoutuvalle henkilölle. Aiempaa partiotaustaa ei vaadita.

Voit ilmoittaa kiinnostuksesi pestiin myös kaverin kanssa!

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä pauli(at)kime.fi !