Uusien sudenpentujen ilmoittautuminen

Partio on monipuolinen ja kasvattava harrastus, joka tarjoaa unohtumattomia elämyksiä. Partion parissa saat oppia uutta ja tutustua uusiin ihmisiin Suomessa ja muualla maailmassa.

Kirkkonummen Metsänkävijät ry eli tuttavallisemmin KiMe on Uudenmaan suurimpia partiolippukuntia noin 250:llä jäsenellään.

Toimintamme on aktiivista ja laadukasta jokaisessa ikäkaudessa.

Esittelemme toimintaamme elokuun alussa ja otamme uusia jäseniä vastaan esittelyn yhteydessä. Tarkemmat päivämäärät ovat tulossa myöhemmin. Tapahtuma on tarkoitettu aloittaville sudenpennuille eli 2011 syntyneille tyttöille ja pojille.

Myös muissa ryhmissä on joitakin paikkoja vapaana muun ikäisille lapsille ja nuorille. Kysy rohkeasti lisää, jos nämä kiinnostavat. Partioon voi tulla minkä ikäisenä vaan, joten myös aikuiset toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi mukaan mahdollistamaan toimintaa lapsille ja nuorille.

Tervetuloa mukaan!

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More