Uusien sudenpentujen ilmoittautuminen

Partio on monipuolinen harrastus, joka tarjoaa unohtumattomia elämyksiä niin kaupungissa kuin luonnossakin. Partion parissa saat oppia uutta ja tutustua uusiin ihmisiin Suomessa ja muualla maailmassa.

Partiossa tehdään yhdessä. Tässä lippukuntamme seikkailijoita kesäleirillä Naantalissa vuonna 2014.

Kirkkonummen Metsänkävijät ry (KiMe) on Uudenmaan suurimpia partiolippukuntia yli 200:lla jäsenellään. Toimintamme on aktiivista ja laadukasta jokaisessa ikäkaudessa.

Maanantaina 21.8. esittelemme toimintaamme kello 18.00-19.00 ja kello 18.30 alkaen otamme uusia jäseniä kolollamme, Lyanilla (Pappilanmäki 5, Kirkkonummi).

Elokuussa 2017 otamme toimintaan mukaan vuonna 2009 syntyneitä tyttöjä ja poikia syyskuussa aloittaviin sudenpentulaumoihin.

Myös muun ikäisille lapsille ja nuorille on joitakin paikkoja vapaana. Kysy rohkeasti lisää, jos nämä kiinnostavat.

Partioon voi tulla minkä ikäisenä vaan, joten myös aikuiset toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi mukaan mahdollistamaan toimintaa lapsille ja nuorille.

Pauli Palo
Apulaislippukunnanjohtaja
pauli[at]kime.fi
0400 226098

Kevätiltanuotio 29.5. kello 18.30

Perinteinen kevään toimintakauden päättävä kevätiltanuotio pidetään Lyanin lähimaastossa maanantaina 29.5. kello 18.30-20.00! Mukaan iltanuotiolle ovat tervetulleita niin partiolaiset kuin myös kotiväki ja muut ei-vielä-partiolaiset. Ilmoittautumista ei vaadita, tapahtuma on maksuton.

Otathan mukaasi istuinalustan ja säänmukaisen varustuksen. Partiolaisille päälle myös partioasu, ainakin partiopaita ja -huivi.

Pauli Palo, Ohjelmajohtaja

Vuosikokous 26.2. klo 17.00

Tervetuloa Kirkkonummen Metsänkävijät ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen!

Kokous pidetään Lyanin yläkerrassa sunnuntaina 26. helmikuuta kello 17.00 alkaen. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Kokouksessa on äänioikeus lippukunnan sääntöjen mukaan yli 15-vuotiailla jäsenillä.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu, erillistä ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Kokouskutsu on asetettu tiistaina 7.2. näkyville lippukunnan viralliselle ilmoitustaululle.

 

Kirkkonummen Metsänkävijät ry:n hallituksen puolesta,

Pauli Palo

Apulaislippukunnanjohtaja

Säihkeen ilmoittautuminen päättyy!

Ilmoittautumisaika Säihke 2017 -leirille lähenee loppuaan! Viimeinen ilmoittautumispäivä on 14.2., mutta koska teknisiä ongelmia voi ilmetä Kuksan kanssa, on suositeltavaa tehdä ilmoittautuminen jo hyvissä ajoin. Säihkeellä EI ole jälki-ilmoittautumismahdollisuutta, joten muista ilmoittautua ajoissa!

Lisätietoa Säihkeestä löydät osoitteesta www.säihke2017.fi

Kaikissa Säihkeeseen liittyvissä kysymyksissä voit myös olla yhteydessä KiMen leirilippukunnanjohtajaan, Pauli Paloon <pauli(at)kime.fi>